Ladies of the 50'S 60'S & 70'S

Ladies of the 50'S 60'S & 70'S boeken / inhuren

Vandaag de dag zijn de jaren '50, 60 en 70 weer ontzettend alomtegenwoordig. De retro stijl maakt terug zijn opwachting in film, muziek en mode. Het was dan ook een fascinerende tijd : de coca cola cultuur drong door, de auto veroverde de wegen, tv en radio kwamen op en de mondiale doorbraak van de eerste vrouwelijke wereldsterren in sexy jurkjes en suikerspinkapsels was een feit.


Samen met hun swingende band, bestaande uit 6 uitstekende muzikanten, brengen Maria Plessers, Elke Buyle, Annique Janissen en Tine Truwant alle grootste hits van de bekendste zangeressen zoals Connie Francis, Doris Day, Marilyn Monroe, Judy Garland en Peggy Lee.


Ladies of the 50's, 60's en 70's zorgt sinds 2012, overal waar ze geprogrammeerd stonden met deze heerlijke nostalgische liveshow, voor volle zalen en een ongekend succes. Swingende tempo’s, aanstekelijke melodieën en een programma vol 'Lollipop', 'Blue Moon' en 'Fever' gezongen door vier prachtige stemmen, kortom een show om niet te missen !

" Ladies of the 50's, 60's en 70's zorgt sinds 2012, overal waar ze geprogrammeerd stonden met deze heerlijke nostalgische liveshow, voor volle zalen en een ongekend succes "   • 60min live on tape (zonder pauze)
  • 60min met 6 koppige liveband (zonder pauze)
  • 110min met 6 koppige liveband (met pauze)BOEKEN
 
 
E-mailen
Info