SNUFFIE EN RIMPEL - FEESTEN MET SINTERKLAAS

Een professionele kindershow met SNUFFIE, RIMPEL, WINFRIED, SINTERKLAAS en zijn PIETEN in één programma. 

Dit thema kinderspektakel speelt zich af in een mooi decor met videoscherm. Deze 105 minuten durende show (incl. 15 min. pauze) is tevens voorzien van professionele licht- en geluidsinstallatie. 

Specificaties van Snuffie en Rimpel - Feesten met Sinterklaas

  • Tijdsduur: 1 x 105 minuten
  • Decor: Groot decor
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Licht: Kleine lichtset
  • Leeftijd: vanaf 4 jaar
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: incl. 100 km vanaf Bleiswijk, hierna € 0,50 per km

PRIJS : € 1395,-


BOEKEN

Dit jaar is er paniek op het kasteel van Sinterklaas. Als kindergoochelaar Winfried belt met de beeldtelefoon komen hij en de kinderen er achter dat Malle Pietje een fout heeft gemaakt. De pakjes voor de kinderen in de zaal worden door een Zwarte Piet met pakjesbus 13 naar een verkeerde plaats in Nederland gebracht. De goedheiligman en Cheer Piet zijn in paniek. Winfried en de kinderen gaan samen opzoek gaan naar een oplossing. Sinterklaas stapt in de Klaasmobiel en zet de achtervolging in samen met Malle Pietje en P.P. Zullen ze pakjesbus 13 nog kunnen inhalen? De pakjes meenemen, zodat de kinderen in de zaal hun cadeau toch nog krijgen?


Komt Sinterklaas wel dit jaar?

Met ballonnen en magie zullen goochelaar Winfried en de kinderen hun best moeten doen en alles uit de kast halen om het Sintfeest tot een goed einde te brengen. Als dit maar goed afloopt? Komt Sinterklaas wel? Krijgt iedereen dit jaar wel een cadeau?

Tijdens de sinterklaasshow zijn er een aantal telefoon gesprekken met de beeldtelefoon. Op het videoscherm ziet het publiek met wie presentator WINFRIED aan het bellen is en wat er op die locatie gebeurd. Doormiddel van die gesprekken maakt het publiek kennis met de hele PIETENBENDE. En beleven ze een spannend sinterklaas avontuur! Met achtervolgingen, stunts en spektakel.Dit thema kinderspektakel speelt zich af in een mooi decor met videoscherm. 

Deze 105 minuten durende show (incl. 15 min. pauze) is tevens voorzien van professionele licht- en geluidsinstallatie.  
 
E-mailen
Info