FUN FACTOR EVENTS
ENTERTAINMENT OP ZIJN BEST !
 

SAURUS

Een groots spektakel op het gebied van straattheater. Saurus is groots en spectaculair !


SAURUS ZIJN REUZE BEESTEN 

Ze worden verondersteld uitgestorven te zijn, maar de grootste dieren die ooit op aarde hebben gelopen, keren terug naar de eenentwintigste eeuw. Met een oorverdovend gebrul stormen deze Saurussen door de menigte, op zoek naar voedsel om hun honger te stillen. Mensen springen snel uit de weg omdat ze nog nooit zulke gigantische beesten hebben gezien. Er is een grote zucht van verlichting als de Saurus planten beginnen te eten. Ah vegetariërs!

  • FOTO : CLOSE ACT
  • FOTO : CLOSE ACT
  • FOTO : CLOSE ACT

INFORMATIE OVER SAURUS 


Een Saurus is ongeveer. 5 m hoog en 7 m lang. Deze extreme omvang maakt de act bijzonder geschikt voor grote pleinen en straten met veel publiek.


De Sauruses zilverkleuring zorgt voor hun zichtbaarheid 's nachts


Muziekinstallaties zijn geïnstalleerd in de kostuums; geluiden afspelen en mystieke klankbeelden.

De act kan worden uitgebreid tot maximaal 12 saurussen en enkele extra personages, bijvoorbeeld een leider en personages (futuristisch personage). EXTRA'S: Er zijn minimaal 3 en maximaal 12 zilveren saurussen. 


ER ZIJN OOK 3 RODE SAURUSSEN 


Een leider (zie Zwarte vormen), een krachtig, zwart personage op stelten, kan worden toegevoegd als herder van de Saurussen. Karakters zilveren, futuristische wezens (zie act Characters) kunnen worden toegevoegd als troepen van de Saurussen. Insecten zilveren, futuristische wezens (zie act Insecten) kunnen worden toegevoegd als troepen van de Saurussen. 'S Nachts kan een vuurspeler met handfakkels worden toegevoegd. De handfakkels zorgen voor een magisch lichteffect voor het spektakel.

PRIJS OP AANVRAAG


 
 
E-mailen
Info