Leuk vinden


Artiesten en artiest : Zangers & Zangers boeken

Artiesten Boeken / Huren  : Zanger en Zangers, bekende en onbekende artiest en  artiesten :

Bij Fun factor events kunt u de leukste artiest en artiesten boeken.  Of u nu opzoek bent naar een zanger of zangeres. Deze artiesten of artiest inzetbaar op verschillende evenementen en feesten. Bijvoorbeeld voor concerten, bruiloften, verjaardagen, dorpsfeesten, kermissen en vele andere evenementen. U kunt bij Fun factor events bekende en onbekende artiesten boeken / huren.

24 uur per dag 7 dagen in de week uw favoriete Artiest / Artiesten boeken :

Komt u uw favoriete artiest tegen op de website van Fun factor events ? U kunt dan vrijblijvend een offerte aanvragen. Vanuit hier kunnen wij kijken of de gewenste artiest / artiesten, zanger of zangeres op uw gewenste datum beschikbaar is. U kunt bij Fun factor events 24 uur per dag 7 dagen in de week vrijblijvend een offerte opvragen.

Bekende en onbekende artiesten boeken :

U kunt bij Fun factor events bekende en onbekende artiest / artiesten boeken.  Fun factor events is altijd aan het uitbreiden met zangers en zangeressen.  Hou daarom onze website goed in de gaten! Welke artiesten kunt u bijvoorbeeld bij Fun factor events boeken ? : John de Bever, Rene Karst, Danny Diego, Sieneke, Marianne Weber , Gerard Palts, Jan Smit, Django Wagner, Snollebollekes, Dries Roelvink, Wolter Kroes, en nog vele andere artiesten.

 Volg ons op Facebook

 


Django Wagner

Andre Pronk


Danny Diego

Django Wagner boeken voor uw feest evenement? Boek hem bij Fun factor events! Artiesten boeken bij Fun factor events! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Je weet wel, met die lach. Gaat er nog geen belletje
rinkelen? Hij is bekend geworden door zijn bijzondere audities bij Idols

Naast bekende nummers van andere artiesten schrijft Danny Diëgo ook zijn eigen nummers. Ga zeker even luisteren in zijn discografie met nummers als “Oyalela” en “Ze steelt de show”.


Roy Donders

Grad Damen

One Two Trio


Inmiddels is deze zanger maar ook realityman niet van de buis weg te denken. Hij werd natuurlijk bekend als de stylist met de krultang en haarlak maar naast het werken in zijn eigen kledingwinkel en het ontwerpen van zijn eigen kledinglijn, zet Roy ook menig feesttent op zijn kop.

Grad Damen boeken voor uw feest evenement ? Boek hem bij Fun factor events !
Artiesten  boeken bij Fun factor events ! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

De ultieme feestband die doorbrak met hits als ‘Juffrouw Toos‘ en ‘10 Kleine Tuinkabouters‘, is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam als het gaat om feest! Live gespeeld en gezongen topentertainment met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme.


 

 Vinzzent

De Alphenzusjes

De Havenzangers

 

Vinzzent is al jaren professioneel aan het werk in de muziek. Niet alleen als zanger, maar ook als componist en studio-technicus.  Grote hits scoorde hij met nummers als “Dansé, Dansé”, “Laat me gaan”, “Alles wat ik hebben wil”, “Groen” en “Niet morgen maar vandaag”.

De party act voor uw Après-ski feest
De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun feestknallers ”Helemaal dol”. Op ludieke wijze krijgen zij elk feest gegarandeerd aan de gang. Het publiek gaat lekker los, zet spontaan de polonaise in en jumpt gezellig met de zusjes mee.

De eerste hits van het duo waren “Cheerio” en “Alarmfase Rood“. Deze nummers stonden vele weken in de hitparade en zorgden ervoor dat Mulder & Mulder een plek veroverden in de Nederlandstalige muziek-scene.


Willem Barth

Peter Beense

Helemaal Hollands


De afgelopen jaren is de carrière van zanger Willem Barth in een stroomversnelling geraakt. Met zijn opvallende nieuwe album Verboden Liefde maakt de zanger uit Doetinchem wederom een grote sprong voorwaarts

Peter Beense bekend van de nummers: “Mijn kleine meid“, “Leve de lol“, “N goede vriend” (samen met Harry Slinger), “Amore“, “Fiësta“, “Ga met me mee“, “Partytime” , “Ga nu maar weg” en natuurlijk “Laat ze maar lullen“.

Dankzij TV-programma’s als ‘Fort Boyard’, ‘Syndroom’ met Johnny de Mol, ‘Sterren Muziekfeest op het Plein’, ‘Hart voor Muziek’, ‘Toppers van Oranje’ enz is de naam Helemaal Hollands enorm bekend geworden.


Ed Nieman

3J's

Jan Smit


Ed Nieman werd bekend met “Die Knapen” toen hij een megahit scoorde met “Leve de lol”. Ten onrechte werd en wordt dit nummer toegeschreven aan anderen (Peter Beense), maar het is toch echt de hit van Ed Nieman!

Meezingers als: ‘Een met de Bomen’, ‘Wiegelied’,‘ de Zomer Voorbij’, en ‘Net Alsof’ maken zeker deel uit van de laatstgenoemde shows, maar ook energieke popsongs als: ‘Geloven in het Leven’, ‘De Stroom’ en ‘Je Vecht Nooit Alleen’ ontbreken niet.

Als tienjarig jongetje scoorde Jan Smit met “Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen” zijn eerste nummer één notering in de Nederlandse Hitlijst.


 Nick en Simon

Marianne Weber

Wolter Kroes

Nick en Simon een duo wat ondertussen niet meer is weg te denken uit de Nederlandse muziek scene. Ooit begonnen als de vrienden van Jan Smit, maar tegenwoordig minstens net zo bekend!

Niet voor niets wordt Marianne Weber de Koningin van het Levenslied genoemd. Marianne Weber verdient deze eervolle titel dan ook absoluut, zoals ze ook weer laat horen op haar nieuwe album Lichtjes In Jouw Ogen.

Wolter is altijd een graag geziene gast op mening Nederlandstalig feest. Ook is hij sinds 2011 met band te boeken. Met deze band heeft Wolter onlangs een concert gegevens in de Heineken Music Hall en een theatertour gedaan door Nederland.


Nielson

Johannes Rypma

Sieneke


Nielson, ook wel Niels Littooij, werd bekend als finalist van het TV programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ van Giel Beelen.

Wie kent niet de super populaire en nuchtere Friese zanger Johannes Rypma uit het derde seizoen van het televisie programma ‘The Voice of Holland‘.

De Nijmeegse zangeres Sieneke geniet landelijke bekendheid sinds haar deelname aan het Nationaal Songfestival in 2010.


Rene Karst

Rob Zorn

Monique Smit

René Karst met Atje voor de sfeer en  LIEVER TE DIK IN DE KIST… dan weer een feestje gemist!

Rob Zorn boeken voor uw feest evenement? Boek hem bij Fun factor events!
Entertainment boekt u bij Fun factor events! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Aantal jaar geleden maakte Monique Smit haar succesvolle albumdebuut met “Stel Je Voor”, dat maar liefst vier hits bevatte: “Wild”, “Blijf Je Vanavond Bij Mij”, “Vrouwenalfabet” en “Stel Je Voor”.

Frans Bauer

Gerard Joling

Sharon Doorson

Frans Bauer is misschien wel de grootste Nederlandstalige artiest die ons land kent. Met zijn realitysoap “De Bauers” stal hij de harten van alle Nederlanders en met nummers als “Heb je even voor mij”, “Als sterren aan de hemel staan” en “De Regenboog” heeft hij ware Nederlandstalige klassiekers gemaakt!

Glennis Grace

Gerard Joling is één van de meest bekende Nederlanders. Daarmee is Gerard Joling een echte publiekstrekker op beurzen, feesten en partijen.Jeroen van der Boom

Tijdens de blind auditions draaien alle coaches zich om en kiest Sharon voor Marco Borsato. Tijdens het programma zingt ze duetten met Ben Saunders en Alain Clark. Ook staat ze maar liefst 5 keer als gastartiest bij de concerten van Marco Borsato. Sharon’s avontuur van TVOH stopt vlak voor de finale.

Xander de Buisonjé

Niet alleen Nederland kent iedereenGlennis Grace. Inmiddels is zij dankzij haar fantastische optreden bij America’s got talent bekend over de hele wereld.

Jij bent zo , de hit van Jeroen van der Boom en tegenwoordig bij de Toppers in Concert.

Nederland leerde Xander kennen bij Volumia!, waar hij als frontman en songschrijver nummers als “Hou Me Vast“, “Het Is Over” en “Afscheid” toevoegde aan de Nederlandstalige klassiekers.


 Thomas Berge

Ali B

Yes R

Destijds doorgebroken met de oude hit van Gordon ' Kon ik maar even bij je zijn' Thomas Berge kan je bij

Tegenwoordig één van de populairste coach van ' The Voice of Holland '

Leipe Mocro Flavour. Daarna volgde nog vele bekende tracks als Rampeneren, Hey Schatje, Uit Elkaar, Onbereikbaar, Me Boy en Diep In De Nacht.


 Danny de Munk

Rene Froger

George Baker


Al op 12-jarige leeftijd beleeft Danny de Munk zijn grote doorbraak door de hoofdrol te vervullen in de succesvolle film ‘Ciske de rat’.

Rene Froger boeken voor uw feest evenement? Boek hem bij Fun factor events!
Entertainment boekt u bij Fun factor events! Vraag vrijblijvend een offerte aan

De muziek van George Baker  zijn hits gebruikt in populaire films of commercials.


 Belle Perez

 Tim Douwsma

Dario
Belle Perez boeken voor uw feest evenement? Boek haar bij Fun factor events!
Entertainment boekt u bij Fun factor events! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Tim Douwsma is een creatieve duizendpoot met vele kwaliteiten. Zingen is Tim’s grote passie.

Het grote succes kwam in 1995 toen hij met het liedje “Zij gelooft in mij ” een dikke hit scoorde. In Nederland brak de tijd van de Après Ski aan een genre waarin Dario uitgegroeide tot één van de grote artiesten.


Dries Roelvink

Johnny Gold

Frank van Etten

Dries is een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen in het gehele land.

Een feest is pas een feest als Johnny Gold komt of is geweest !!!

De doorbraak van Frank van Etten komt in 2002 met zijn derde single ‘Leef Als Een Zigeuner’.


Jelle B

John de Bever

 Snollebollekes


Zijn show is nooit hetzelfde, dus daarom ook geen uitgebreide biografie want die kan morgen zo weer anders zijn

'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht ' De grootste hit van John de Bever

Door Snollebollekes te boeken ben je verzekerd van feest met hoofdletter ‘V’.


 Steff Ekkel

Jeffrey Heesen

Jannes

Op het podium weet Stef van geen ophouden, hij weet van elk optreden een feest te maken. Niet voor niets mag hij zich inmiddels één van de meest geboekte artiesten van Nederland noemen.

Jeffrey Heesen maakte een verpletterende indruk als finalist van de Talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen 2015 op SBS6.

Jannes behoort al jaren tot één van de grootste volkszangers van Nederland.


Gerard Palts

Tino Martin

Samantha Steenwijk

Na het succes van ‘Jongen van de Handel’ bracht Palts nog drie singles uit. Zijn nieuwste hit op het moment : Ik ga vanavond weer stappen

Tino Martin hard op weg naar succes !

In 2016 won Samantha de Koos Alberts Award in de categorie populairste zangeres. Naast haar zangcarrière presenteert ze regelmatig de Sterren NL top 20 op NPO1


Andre Hazes

Frans Duijts

Gebroeders Ko

André Hazes scoorde op zijn dertiende al zijn eerste nummer 1-hit met Bedankt Mijn Vriend, een postuum duet met zijn vader voor het album Samen Met Dré. Na enkele uitstapjes op het gebied van acteren en presenteren ging hij door in de muziek.

Voordat Frans Duijts doorbrak met zijn grootste hit “Jij denkt maar dat je alles mag van mij” toerde hij al enige jaren door het land als imitator van zijn grote held André Hazes.

Na een bescheiden hitje met het nummer “De Boswandeling” was het met de single “Ik heb een toeter op m’n waterscooter” pas echt goed raak en scoorden de Gebroeders Ko een dikke hit in Nederland.


Maan

De Zware Jongens

Ronnie Ruysdael


Op 18-jarige leeftijd pakte Maan de winst bij The voice Of Holland en werd een landelijk idool.

De Zware jongens zijn bekend van hun grote hit : De Jodeljump.

Wie Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies, ooit bezig zag op een podium, zal het duidelijk zijn dat we hier te maken hebben met een rasartiest.


Abraham Toxopeus

Jaman

Mike Peterson


Abraham Toxopeus 'de nieuwkomer bij de artiesten'

Met de doorbraaksingles van Jaman ‘Goede Vader’ en‘Gewoon Weer Opnieuw’ speelde zanger Jaman zichzelf enorm in de kijker. Inmiddels heeft hij diverse singles en albums opgenomen.

Met ontelbare optredens op bedrijfsfeesten, verjaardagen, bruiloften maar ook in Cafés en in feesttenten heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend.


Wesly Bronkhorst

  • 1505904219023
  • 1505904219023
Wesly Bronkhorst is dan ook niet voor niets een van de meest geboekte artiesten van dit moment.
E-mailen